söndag 1 mars 2009

feelin' hot hot hot?














säger ju allt om gårdagen, som för övrigt var lite speciell. skulle vara en lugn hemmakväll i bellas lägenhet med räkor, vin & schlager. blev lite mer än så..
vi kom på att vi skulle ta på oss våra fancy shoes och bege oss ut i storstan'. vi klev av 3:ans spårvagn och där möter vi vänner som vi hakar på. väl inne på bryggeriet så träffar vi hälften av våran gymnasieklass. man har alltid lika roligt med forna TE3S. inte nog med det, vi träffar våran gamla historialärare också som mer än gärna ville hänga på oss. han fick våran tillåtelse men tyvärr så tror jag inte att han pallade trycket och begav sig istället till DEEP.

våran buss gick inte förrän 04:55 så vi hade en härlig väntan framför oss, men vem kommer instapplande på centralstationen om inte våran gamla historalärare?! han har massa roliga historier att berätta; om sitt hångel han fick och om en mycket galen personalfest, som för övrigt borde vara sekretessbelagd. jag fick, som vanligt, massa sjuka sms, isabel bytte snus med en "rik" (enligt honom) kille, nån random kille kom fram och pussade mig på kinden/munnen, en gammal torslandabo ville bestämt hångla med isabel och yazdan med flera hade matkrig inne på subway. jag önskar att jag hade bilder från våran undrebara kväll, tyvärr låg kameran hemma.

känner du också för lite snusbytning? kontakta mig så fixar jag det!

CIAO

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahahahahahaha endast snygga killar får byta snus med Ms.LA, glöm inte göra nogrann research innan överneskommelse :P